Olyan feltörekvő vezetők generációját építjük, akik újradefiniálják a vezetői szerepet

"It's persistence. It's that certain little spirit that compels you to stick it out just when you're at your most tired. It's that quality that forces you to persevere, find the route around the stone wall."
– Estée LauderA küldetésünk

Márkánk az elmúlt több, mint 75 év során folyamatosan újradefiniálta azt, hogy mit is jelent vezetőnek lenni. Alapítónkkal, Mrs. Estée Lauderrel kezdődött, aki megreformálta a szépségipart abban az időben, amikor ritkaságnak számított, ha egy nő az otthonán kívül dolgozott, és még ritkábbnak, ha saját vállalkozást indított. Estée mindig is hitt a nők erejében, és biztatta őket, hogy legyenek tudatában végtelen lehetőségeiknek. Öröksége jól mutatja, mit érhet el egy nő vízióval.

Bár alapítónk egyike volt azoknak, akik utat nyitottak a női vezetők számára világszerte, a sztereotípiák és a vezetői elfogultságok még mindig egyértelműen hátrányos helyzetbe hozzák a nőket. Egy szabadalmaztatott, több, mint 5700 nő és férfi bevonásával készült globális kutatás során felfedeztük, hogy a 3 legfontosabb tulajdonság, amelyre az emberek világszerte vágynak egy vezetőben az a feddhetetlenség, az elhivatottság és a megbízhatóság – tulajdonságok, amelyekkel mindkét nem rendelkezik. Úgy gondoljuk, hogy ezek Estée saját hajtóerejének mai megfelelői, és továbbra is márkánk szíveként tekintünk rájuk.

Miért olyan fontos az egyenlőség a vezetésben?

Tudjuk, hogy a nők kiváló vezetők – és a globális adatok is ezt mutatják. Ezért az Estée Lauder Emerging Leaders Fund-on keresztül segítünk átírni a vezetésről szóló narratívát: nemcsak érdekképviselettel, hanem egy magával ragadó vezetői képzési lehetőséggel, amelynek célja, hogy segítse a nőket vezetőként azonosítani.

Mit csinálunk

Az Estée Lauder Emerging Leaders Fund küldetése a vezetői szerep újradefiniálása a feltörekvő vezetők új generációjának támogatásával, valamint a felsővezetésre vonatkozó jelenlegi elvárásokban jelenlévő nemi sztereotípiák megreformálása. Az alapítvány erőfeszítései három pilléren alapszanak:

Magával ragadó vezetői tapasztalatok

Segítségnyújtás a nők számára, hogy vezetőként azonosítsák magukat, bármely területéről is érkezzenek az életnek.

Mentorálás és közösségépítés

Olyan támogató közösségek kialakítása, amelyek fenntartják a nők fejlődését.

Pártfogás

A vezetésről szóló elképzelés megváltoztatása, valamint a vezetői szerepről alkotott nézetek megkérdőjelezése. Az Estée Lauder Emerging Leaders Fund az Estée Lauder Companies Charitable Foundation jótékonysági alapítványa, amely egy, az Amerikai Egyesült Állokban bejegyzett és adómentes jótékonysági szervezet.

Az Estée Lauder Emerging Leaders Fund az Estée Lauder Companies Charitable Foundation jótékonysági alapítványa, amely egy, az Amerikai Egyesült Állokban bejegyzett és adómentes jótékonysági szervezet.


Top