Miért fontos az esti arcápolás?

A bőr soha nem alszik, csak megújul. Mint a testünk minden része, bőrünk is saját cirkadián ritmussal rendelkezik.
Éjszaka megújul, nappal védekezik. Ez a természetes megújulási folyamat éjszaka tetőzik. Amíg te alszol, bőröd azon dolgozik, hogy a napi károsodást helyreállítsa.
Ezért Estée Lauder szerint lényeges egy nagy teljesítményű szérum használata az esti arcápolási rutin részeként, hogy elősegítse és maximalizálja a bőr természetes éjszakai megújulását.

Tudtad? A bőr éjszaka veszíti el a legtöbb nedvességet. Amíg alszol, bőröd hőmérséklete növekszik és a nedvességtartalmának csökkenése tetőzik.
Ezért fontos, hogy a bőrt extra hidratálással lássuk el éjszakai szérum és intenzív éjszakai hidratáló segítségével.
Kelj fel minden nap a legszebb bőröddel, a célzott, nagy teljesítményű, éjszakai bőrápolási rutin segítségével.

Töltsük együtt az éjszakát!

Bemutatjuk az esti arcápolási rutinod egymást követő lépéseit.

1. Lépés: Tisztítás

Az első alapvető lépés az esti arcápolási rutinodban. Távolítsd el a nap folyamán összegyűlt szennyeződést az Advanced Night Micro Cleansing Balm segítségével. Eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, ideértve a légszennyezést is, miközben a bőr mélyebb rétegeit is megtisztítja.

VÁSÁRLÁS

2. Lépés:
Ápoló Lotion vagy Arctonik

A Micro Essence segít megerősíteni a bőr alapját. Intenzíven hidratál és elősegíti a ragyogást. Előkészíti a bőrt az arcápolási rutin következő lépéseire.

VÁSÁRLÁS

3. Lépés: Regeneráló Szérum

Erőteljes éjszakai megújulás. Az Advanced Night Repair egy mélyen- és gyorsan ható szérum, amely csökkenti az öregedés összes látható jelét amíg te alszol. A bőr feszesebbnek érződik. Kisimultnak, kevésbé ráncosnak, fiatalabbnak, ragyogóbbnak és egyenletes bőrtónusúnak látszik. Plusz, harcol a non-stop, késő esti digitális élet látható jelei ellen. Mi csak "Üvegbe zárt szépítő alvás"-nak hívjuk.”

VÁSÁRLÁS

4. Lépés: Hidratálás

Kelj fel ragyogóan ennek a gazdag, ultra-tápláló, többhatású krémnek a segítségével! Legtöbbet eladott éjszakai krémünk, a Revitalizing Supreme+ Night feszesíti, kisimítja a bőrt és csökkenti a ráncok láthatósásgát amíg te alszol. Kétszeres koncentráltságú moringa kivonat tartalmának köszönhetően újjáéleszti a bőrt, és kétszeres koncentráltságú hialuron sav tartalmának köszönhetően pedig intenzív, 24 órán tartó hidratáltságot nyújt. Sóvirág kivonattal gazdagítva, a friss reggeli ragyogás érdekében.

VÁSÁRLÁS

5. Lépés: Szemkörnyékápolás

Túl sokat vagy képernyő előtt? Az Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex segítségével helyre hozhatod és megvédheted szemkörnyéked. Ez az éjszakai szupersztár világosítja a sötét karikákat és hidratálja a szemkörnyéki vékony, érzékeny bőrt. Éjszaka felveszi a harcot a kék fény látható negatív hatásaival.

VÁSÁRLÁS

6. Lépés: Ajakápolás

Ajkaid megmentője! A Pure Color Envy Nighttime Rescue Lip Oil-Serum helyreállítja, feltölti és hidratálja ajkaid - már egy éjszaka alatt. Öt olaj hatékony keveréke, amely optimális ápolást biztosít, hogy elősegítse a megújulást és helyreállást. Magába zárja a nedvességet a folytonos hidratálás érdekében. 10 nap után az ajkak láthatóan egészségesebbek. Gyengéd és biztonságos, csökkenti a kicserepesedést és megelőzi annak jövőbeni kialakulását.

VÁSÁRLÁS

Extra Törődés

Úgy érzed, bőröd többre vágyik? Kényeztesd magad éjszakai szakértőnk célzott, nagy teljesítményű előnyeivel.

Kérdésed van Esti Arcápolási Rutinoddal kapcsolatban?

Mi tudjuk a választ. Kelj fel minden nap gyönyörűen!

Top