De mi is az a maskne? A maskne az orron, állon, ajak körüli területen és állcsonton található pórusok eltömődése.
Hogyan lehet ezt megelőzni? Egy nappali és éjszakai arcápolási rutin kialakítása elősegíti a maskne megjelenésének csökkenését.
Az arcápoló összetevőkkel gazdagított, könnyű, olajmentes smink használata is lényeges a maskne legyőzésénél.

Alaptermékek a bőröd számára

Fedezd fel egészségtől ragyogó bőröd!

Első lépés: Arclemosó

Méregtelenítés & Tisztítás: Mindig mosd meg az arcod (és a maszkod), miután hazaérsz. A Nutritious 2-in-1 Cleansing Foam minden nap használható, gyengéd arctisztítónk tiszta, felfrissült és ragyogó bőrt eredményez. Használhatód 2 perces mélytisztító pakolásként is heti 1 alkalommal, vagy bármikor, amikor szükségét érzed.

VÁSÁRLÁS

Második lépés:
Kezelő Lotion vagy Arctonik

Erősítés & Stabilizálás: Használd a Micro Essence termékünket maszkviselés előtti és utáni rutinodban is. Elősegíti bőröd védekező képességét, azonnal kifejti hidratáló erejét és látványos ragyogást hagy maga után, miközben megnyugtatja bőröd.

VÁSÁRLÁS

Harmadik lépés:
Regeneráló szérum

Táplálás & Megújítás: Az olajmentes és nem komedogén Advanced Night Repair szérum intenzíven táplálja, hidratálja és megújítja bőröd. Már 4 óra után bőröd védekezőképessége megerősödik, valamint segíti a környezeti káros hatások látható jelei ellen való küzdelmet, és idővel csökkenti a pórusok láthatóságát.

VÁSÁRLÁS

Negyedik lépés: A bőr megmentője

Megmentés & Helyreállítás: Nyugtasd meg irritált bőröd már 1 óra alatt az Advanced Night Repair Intense Concentrate segítségével. Ez az áttörő, Chronolux™ S.O.S. technológiával készült éjszakai koncentrátum intenzíven ápolja és erősíti meg bőröd. 24 órás hidratáltságot nyújt tizenötszörös koncentráltságú hialuronsav tartalmának hála. Nem okoz pattanásokat, nem komedogén.

VÁSÁRLÁS

Ötödik lépés: Hidratálás

Hidratálás & Táplálás: Duplázd meg a nagy teljesítményű hidratálást a Revitalizing Supreme+ Bright Creme segítségével, amely nem tömíti el a pórusokat. Ultakönnyű, de mégis mélyen hidratál és táplál, hogy bőröd tömörebb, rugalmasabb és erősebb legyen.

VÁSÁRLÁS

Maszk-barát smink

Találd meg kedvenceid! Könnyű és hagyja lélegezni a bőrt. Nem okoz pattanásokat.

Van még kérdésed a maskneval kapcsolatban?

Tudjuk a válaszokat!

Top