Mi ez a nagy felhajtás a C-Vitamin körül? A C-Vitamin egy erős antioxidáns, amely segít a túlzott pigmentációs- és textúraproblémák kezelésében,
kiegyenlíti a bőr tónusát, fokozza a ragyogást, és csökkenti a finom vonalak és ráncok láthatóságát.
Egy nagy teljesítményű C-Vitaminos szérum vagy hidratáló látható változást hozhat a mindennapos bőrápolási rutinba. Higgy a (c)sodában!

Láss (C)sodát

A következő közkedvelt termékek fő hatóanyaga a C-vitamin.

C-vitamin Szérum

A Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment ragyogó bőrt varázsol. Ez a legkedveltebb C-Vitamin szérumunk. Minimalizálja a sötét foltok és akné utáni hegek láthatóságát, ezáltal egységes bőrt varázsolva. Tudtad? Minden 50ml-es Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment annyi C-Vitamint tartalmaz, mint 55 darab kumkvat, azaz "arany narancs".

VÁSÁRLÁS

C-vitaminos Hidratálókrém

A ragyogásfokozó Revitalizing Supreme+ Bright Creme és Milky Lotion hidratálóink ultrakönnyűek, de mégis mélyen táplálják a bőrt. Fiatalító és ragyogáshelyreállító tulajdonságokkal rendelkeznek. A C-Vitamin és a Beautyberry erejének hála ragyogó bőrt eredményeznek.

VÁSÁRLÁS

A C-vitamin Szakértő

A Perfectionist Pro Intense Brightening Essence Ampoule Vitamin C/E + Licorice gyors megújulást biztosít a ragyogó, nyugodt bőrért. Használd ezt a C-vitaminos kezelést bármikor, amikor bőrödnek extra törődésre van szüksége – ideális választás, ha évszakváltáskor bőrödnek extra törődésre van szüksége, utazás utáni ápolásnak, esküvőre vagy egy nagy napra készülve! 1. NAP: Gyorsan megnyugtatja a kipirosodott bőrt. HÉTRŐL HÉTRE: A hatás felerősödik. Használd el mind a 4 fiolát, és tapasztald meg a látható megújulást: A bőr textúrája simább és finomabb. A vonalak és sötét foltok láthatósága csökken. A bőrtónus egyenletesebbnek tűnik. A pórusok összehúzódnak.

VÁSÁRLÁS

Lenne pár kérdésed a C-vitaminról?

Tudjuk a válaszokat!

Top